RADIONICA ZA NAŠE VOLONTERE: KAKO ISPIRČATI PRIČU?


Radionica za naše volontere:
Kako ispričati priču?

Kako ispričati priču, zaokupiti slušače, naježiti ih i istovremeno oduševiti? – našim volonterima objasnit će poznata pripovjedačica Srebrenka Peregrin u 5 radionica koje naša udruga organizira za svoje volontere. Radionice o tehnikama pripovijedanja održavat će se 21., 23. i 24. studenoga, a svi zainteresirani volonteri koji su o tome primili obavijest mailom, trebaju se predbilježiti za određeni termin u našem kalendaru.
Srebrenka pripovijeda često samostalno, ali i kroz suradnje – s udrugama Lotos i Vestigium, izdavačkom kućom Ibis-grafika, Arheološkim muzejom, TZ grada Bakra i drugima. Nastupa u knjižnicama, školama i vrtićima, na SF&F konvencijama i različitim kulturno-turističkim događanjima.
Također, piše vlastite priče, od kojih su neke objavljene u domaćim i stranim publikacijama. Sa svojom pričom “Crvene cipele za Anku” ovogodišnja je pobjednica natječaja metaFORA za kratku priču bajkovitoga sadržaja. Svakako dođite jer Srebrenka Peregrin u svojoj torbi s knjigama uvijek ima nešto drugačije. 😃

Image may contain: 4 people, people sitting