SMIJEŠKOVI VOLONTERI OBILJEŽILI MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA

Promovirajući ljubav, davanje, pomaganje i volontiranje, volonteri Udruga Smiješak Za Sve  su na Međunarodni dan volontera sudjelovali u brojnim aktivnostima. U KBC-u Rebro, uz našeg izbornika Zlatka Dalića i Alis Marić iz Čitaj knjigu promovirali su slikovnicu o maloj zebri “Zlatkov dan za igru” i na taj način skrenuli pozornost na djecu koja boluju od spinalne mišićne atrofije i Udruga Kolibrići.

INA su na prigodnoj svečanosti primili zahvalnicu za uspješnu suradnju s njihovim INA Klubom volontera.

Bili su i u Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku na svečanosti Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva i dodjeli državne nagrade za volontiranje u 2018.

Istovremeno, naše volonterke sudjelovale su na vrlo vrijednoj edukaciji “Za osmijeh djeteta u bolnici” u Klinika za dječje bolesti Zagreb – “Klaićeva”.

Pohodili su ikao i svake druge srijede Centar Stančić u Dugom Selu i tamo uz pjesmu i priče razveselili korisnike i osoblje.

U prekrasnom ozračju uoči najomiljenijeg dječjeg blagdana posjetili su i Grad Svetog Nikole u organizaciji Wish mama gdje su čitali oduševljenim mališanima. Istovremeno, naša volonterka Asja Kišević sa svojom kćeri Sarom predstavila nas je u emisiji Kod nas doma.

Naravno, kao i svakog dana, vrijedna ekipa od 12 volontera krenula je na čitanje priča od 19 do 20 sati u KBC Rebro, KBC Sestre milosrdnice i DB Srebrnjak.

Mi smo sretni jer volontiramo i tako na najbolji mogući način provodimo našu kampanju “Volontiram, dakle jesam!” Svim volonterima čestitamo njihov dan i šaljemo veliko ❤️ #internationalvolunteersday #međunarodnidanvolontera