OSVOJENA PRVA NAGRADA!

Moj Zaba Start 2018

Natječaj Društvo

1. Nagrada:

Projekt: Uređenje i opremanje Volonterskog centra s prenoćištem – “Danas sam tu! Za tebe!”

Autor: Udruga za promicanje potreba djece i mladih Smiješak za sve, Zagreb

 

Udruga Smiješak Za Sve osvojila je 1. nagradu #MojZabaStart u kategoriji Društvo za uređenje i opremanje Volonterskog centra u sklopu projekta “Danas sam tu! Za tebe!” Hvala puno stručnoj komisiji Zagrebačka banka i javnosti koji su prepoznali važnost ovog projekta. Čestitke i svim ostalim finalistima i dobitnicima nagrada! Hvala svima koji su glasali za nas! Vidimo se u Stančiću!

GLASAJTE ZA NAŠ PROJEKT “DANAS SAM TU! ZA TEBE”

Dragi naši tete i stričeki pričalice,

ako već negdje niste uhvatili informaciju, ove godine smo finalisti natječaja Moj Zaba start i link u nastavku daje vam sve informacije:

https://www.mojzabastart.hr/home/projekt-uredenje-i-opremanje-volonterskog-centra .

Krenulo je online glasovanje i da bi naši snovi postali stvarnost važno nam je da prepoznate vrijednost projekta i podržite nas u par klikova putem linka: https://www.mojzabastart.hr/home/finalisti#pan3odaberete projekt: Uređenje i opremanje Volonterskog centra s prenoćištem – „Danas sam tu! Za tebe!“

 

Osim glasanjem ovom našem projektu možete pomoći i donacijama na naš račun HR8123400091110619089, otvoren kod Privredne banke Zagreb d.d.

NAŠ PROJEKT „DANAS SAM TU! ZA TEBE!“ U FINALU NATJEČAJA MOJ ZABA START

IDEJA KOJE ZASLUŽUJU PRILIKU

Na natječaj Društvo u okviru “Moj ZABA starta” ove je godine prijavljeno 114 projekata iz područja društvenog poduzetništva, edukacije, potpore djeci i mladima s posebnim potrebama, pomoći starijim i potrebitim osobama te drugih područja.

Naš projekt uređenja i opremanja volonterskog centra s prenočištem u Centru Stančić ušao je među odabranih deset finalista.

Projekt „Danas sam tu! Za tebe!“ provodi se u Centru Stančić s ciljem oplemenjivanja svakodnevice štićenika, olakšavanja rada djelatnicima, provođenja kvalitetnog programa prakse partnerskih fakulteta, uz uključivanje tvrtki za korporativno volontiranje. Projektom se želi dodatno unaprijediti suradnja s partnerskim fakultetima i postojeći objekt preurediti i opremiti u volonterski centar s prenoćištem, a u njemu sudjeluje 250 volontera.

Pogledajte video https://magazin.hrt.hr/444637/oni-imaju-smijesak-za-sve

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE! POSTANITE I VI TETA ILI STRIČEK PRIČALICA! 

Pridružite nam se! Postanite i vi teta ili striček pričalica! 

Pogledajte ove vesele tete pričalice kojima nakon volontiranja ne silazi osmijeh s lica! Biti teta pričalica nije samo uloga, to je poziv, to je poseban dar! Imati ljubavi za druge, darovati osmijeh i imati puno strpljenja. Ako volite djecu, knjige i zabavu i želite postati teta ili striček pričalica, evo prilike za to! Dvodnevni edukacijski seminar za „Pripovjedača/icu priča za laku noć“ u suradnji s riječkom Udrugom Portić održat će se 14. i 15. rujna 2018. godine u OŠ Ivana Gorana Kovačića, Mesićeva 35. Zainteresirani koji su spremni za dugoročno volontiranje, već se sad mogu javiti isključivo na našu mail adresu: prijave.smijesakzasve@gmail.com, a prije početka seminara koji je obvezan, dobit će detaljne upute o rasporedu predavanja i radionica. Veselimo se vašem dolasku jer volontiranje čini ovaj svijet boljim i ljepšim. Klinci vas nestrpljivo čekaju na odjelima!

Image may contain: 3 people, people smiling, glasses, tree, outdoor and close-up